Welkom in ons hotel!

Hotel Le Bellevue bevindt zich in het kleine bergdorpje Beauvezer, in het hart van de "Vallee du Haut Verdon". Beauvezer is gelegen op een hoogte van 1170 meter, in het departement Alpes de Haute-Provence, in het zuiden van Frankrijk. Ons dorp telt ongeveer 350 inwoners.

Meer informatie over ons hotel, de kamers en onze prijzen vindt u hier...

Faciliteiten 

Beauvezer heeft een verwarmd buitenzwembad (geopend in juli en augustus), een aantal tennisbanen en het spectaculaire avonturenpark “Parc Arbre et Aventure”. In het nabijgelegen dorpje Allos vindt u het “Parc de Loisirs”, een groot meer met diverse vormen van watervertier voor jong en oud.

Voor wandelaars zijn de mogelijkheden welhaast onbeperkt, waarbij een bezoek aan het hoogstgelegen bergmeer van Frankrijk “Lac d’Allos” een absolute must is. Er kunnen allerlei wandeltochten gemaakt worden, variërend van makkelijk naar moeilijk Voor sportvissers staat de Verdon ter beschikking. Hier kan men forel in overvloed vinden.

Informatie

Informatie over wandel-, fiets- en motortochten zijn in het hotel verkrijgbaar. In de zomer kunnen tal van activiteiten beoefend worden. Voor de wielrenner en motorrijder zijn talloze “cols” te beklimmen, zoals de Col de Champs (2095 m.), Col de Vars (2108 m.), Col d’Allos (2250 m.), Col de la Cayolle (2326 m.) en de hoogste col van Europa de Col de la Bonette (2802 m.). Meer informatie hier...

In de omgeving

Op nog geen 45 minuten afstand van ons hotel bevinden zich de Gorges de Daluis en de Gorges du Verdon met hun overweldigende rotspartijen. Nice ligt ongeveer 100 km ten zuiden van ons hotel, waardoor de Côte d’Azur met plaatsen als Cannes, Antibes, St. Tropez ook makkelijk te bezoeken is.

Alpes de Haute-Provence kent vele mooie vergezichten, zowel in de zomer als in de winter, met in ieder jaargetijde tal van activiteiten voor de sportieve vakantieganger.